Wind Power Service - lokal kompetens i en global bransch

Styrelse

Hans Jonsson
VD

I rollen som verkställande direktör är Hans huvudansvarig för att driva och utveckla WPS. De flesta ärenden passerar hans bord men det är främst att fatta beslut i den vardagen samt framtidssatsningar och personalfrågor, som finns i Hans fokus. Efter många år i ledande roller inom näringslivet har Hans finslipat både sin magkänsla för rätta beslut och sin näsa för goda affärer!
epost: hans.jonsson@wpssweden.com
tfn: 073-384 78 90

Jonas Lundmark
vice VD/ Marknadsansvarig

Att vara marknadschef på WPS är att vara fångad av en stormvind! Nya aktörer dyker alltid upp och kartan ritas om varje vecka. Nätverk, nya kontakter och branschkännedom är Jonas specialitet. Att hålla kundfokus i en snabbt föränderlig värld och vara problemlösare är Jonas honnörsord. Och att alltid vara nyfiken på nya uppdrag.
epost: jonas.lundmark@wpssweden.com
tfn: 072-506 11 44

Elias Jacobson
Ledamot

Grundare av Svenska Vindbolaget, en vindkraftsutvecklare, numera börsnoterade Eolus Vind.
Tidigare VD på Swedish Modules, tillverkning av Off Shore riggar, datahallar och operationssalar.
Ledamot i MarketMath Europe.

Emil Fhärm
Ordförande

Starkt driv och stor entreprenörsanda, ser möjligheterna där många andra inte gör det. Startat upp, drivit ett antal företag i Norr och Västerbotten de sista 20 åren, i olika branscher så som livsmedelsproduktion, försäljning och gruvindustri. Har inte ens ett handikapp i golf men svingar gärna röjsågen i skogen.